Wild van natuurfotografie?

Lowland Photo Contest 2019

Vanaf 1 september 2019 tot 31 oktober 2019 om 23u59 loopt de vijfde editie van de Lowland Photo Contest, de meest prestigieuze natuurfotowedstrijd van de Lage Landen.
De wedstrijd focust op natuur van bij ons: landschappen van België en Nederland en soorten die hier voorkomen.
Geen zoveelste wedstrijd om goedkoop beelden te ronselen, maar een échte wedstrijd met echte prijzen. Het copyright blijft waar het thuishoort: bij de fotograaf.

Stuur je beste beelden in!
Misschien krijg je een eervolle vermelding of word je categoriewinnaar. De overall winnaar mag zich Lowland Photographer of the Year noemen.

Zolang de wedstrijd loopt, kan je beelden toevoegen of vervangen. Op 31 oktober om 23u59 sluiten we af en wordt jouw inzending definitief. Daarna gaat de jury aan de slag.
De finalisten worden bekendgemaakt op zaterdagmiddag 7 december, tijdens het Lowland Photo Festival in Kinepolis Antwerpen.
Er zal opnieuw ruim 25.000 euro aan prijzen verdeeld worden, dit keer in 12 verschillende categorieën. Deelname kost 11 euro.

Deelnemen/participer/sign up

Cliquez ici pour les règles du concours en français

Lowland Photo Festival 2019

België en Nederland barsten van passie en talent als het op natuur- en landschapsfotografie aankomt.
Om al dat enthousiasme te bundelen, organiseert Landschap vzw op 7 en 8 december de zesde editie van het Lowland Photo Festival in Kinepolis Antwerpen.
Toonaangevende natuurfotografen uit binnen- en buitenland verzorgen inspirerende lezingen vol kippenvelmomenten. Voor de lezingen heb je een ticket nodig.

Daarnaast is er ook een gratis gedeelte. Het hele weekend kan je struinen langs een reeks prachtige foto-exposities met beelden van onder meer Walter Barthélemi - de Lowland Photographer of the Year 2018 - en de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019.

Voor 3 euro krijg je toegang tot de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen. Standhouders zijn alle fotografie- en optiekmerken, aanbieders van fotoworkshops, fotohutten en natuurreizen, leveranciers van alle denkbare foto-accessoires, tot en met drijvende schuilhutten. Vind je het niet op Lowland, dan bestaat het niet!

Bezoek site